FAQ - gyakran ismételt kérdések

Mennyiért vállalsz egy esküvőt? 
A honlapomon küldött ajánlatkérést követően, telefonos egyeztetés során tudok pontos árat mondani - a konkrét helyszín(ek), az események időpontjai és az esetleges, egyedi(bb) igények ismeretében. Ekkor részletesen átbeszéljük azt is, hogy a műsorvezetésen kívül, mi mindenben leszek még a segítségetekre ezért a pénzért, és milyen más, szabadon választható opciók várnak rátok, ha mellettem döntötök. 

Hol vagy elérhető? 
Szegeden élek, hétköznap általában a Dél-Alföldön dolgozom. Országszerte, távolabbi városokba is szívesen elutazom, ha az ifjú pár úgy kívánja.

Vállalsz lánykikérőt, menyasszonytáncot? 
A lakodalmak valamennyi, hagyományos elemét, amit szívesen beiktatnátok Ti is a programotokba, örömmel levezénylem. A pontos menetről és a stílusbeli megkötésekről előre egyeztetünk. 

Mikor és mennyit beszélsz? Vannak verseid is? 
Mielőtt valami történik, vagy fontos bejelentenivaló van, hatékonyan magamra irányítom a figyelmet. Semmi sincs előre megírva. Nem egy betanult szerepet játszom el. A mikrofonom egész éjszaka kézközelben van és ha kell, bármit le tudok reagálni, de feleslegesen nem szájalok. Több, mint tíz éve kenyerem a beszéd, feltalálom magam minden helyzetben és minden alkalomra más és más sztorikkal készülök. 

Nem vagy túl fiatal ehhez a munkához? 
Már nem... :D Azt minden esetben nektek kell eldönteni, hogy a megálmodott házigazdátok stílusában, megjelenésében mennyire közelít ahhoz, amit én kínálok. Ha másban gondolkodtok, érdemes addig keresni, amíg meg nem találjátok. 

Hányszor találkozunk az esküvő előtt? 
A technika (telefon, videótelefon, felhőben tárolt dokumentumok) nagyban segíti a közös munkát, személyes kontaktus nélkül is. A felkészülésnél mindig segítségetekre állok, ha kérdésetek van. Az, hogy a nagy nap előtt hányszor találkozunk, attól függ leginkább, hogy Ti hányszor érzitek szükségét egy egyeztetésnek. 

Dolgozol zenekarokkal is? 
Minden szolgáltatóval gyorsan megtalálom a közös hangot. Egy lakodalmas zenekar is jó választás lehet, ha ceremóniamestert fogadtok. A lényeg, hogy a saját és a vendégeitek ízlésvilágát tükröző zene szóljon, amire jót tudnak mulatni. 

Mire van szükséged az esküvőn? 
A zenekar, vagy a DJ hangszettjén (keverőpultján) egész éjszaka egy állandó, lehetőleg sztereó csatornára (R-L RCA, R-L XLR, vagy R-L 6,3 mm jack csatlakozás), 1 db tovább osztható 230 V-os hálózati csatlakozásra, egy "szolgálati ülőhelyre", némi étellel és itallal, valamint egy órát meghaladó autóút esetén egy önálló szálláshelyre, ahol aludni tudok.

Milyen ruházatban vagy egy esküvőn?
A nagy napon leggyakrabban sötét zakóban, fehér ingben, kényelmes vászonnadrágban, bőr öltönycipőben jelenek meg, általában a dekoráció egyik alapszínével harmonizáló nyakkendővel, vagy csokornyakkendővel. Nem célom, hogy akár a vőlegényt, vagy bármelyik másik vendéget is túlöltözzem, és mivel sokat mozgok kényelmes, de elegáns ruhatárból öltözködöm. Ennél szigorúbb dress code esetén előzetes egyeztetés szükséges. Egyes képeken a fentieknél lazább szerelésben tűnök fel, ezek vagy a hagyományos és autentikusabb menyasszonytánc ideje, vagy jóval éjfél után készült felvételek, amikor már én sem "teljes harci díszben" feszengek, miközben mindenki a buli hevében mulat.

Hogyan lehet lefoglalni? 
A honlapomon küldött ajánlatkérés után telefonon kereslek titeket. Ekkor még semmilyen kötelezettségetek nincs, csak röviden megismerjük egymás elképzeléseit. A folyamat befejezéseként szerződést kötünk és a kiállított számla ellenében átadott/átutalt előleg beérkezését követően, az adott napra már meg is van a ceremóniamesteretek.

less bele a történetekbe // kérj árajánlatot