White Friday 2020 kedvezmény

Üdvözöllek ceremóniamesteri oldalamon!

Egyre több jegyespár választja a meghívó on-line kiadását, az esküvői weboldalt, amely naprakészen és még bővebb információkkal szolgál a vendégek számára a nagy nap eseményeiről.
Az idei, koronavírusos év még több feladatot adott a házasulóknak az átszervezések miatt. Egy weboldal naprakészen tudta tájékoztatni valamennyi vendégüket az életbe lépett változásokkal kapcsolatban. Természetesen bízunk benne, hogy 2021-ben már nem lesz szükség ilyen opciókra az esküvők szervezésekor...
A honlap a http://TiNevetek.eskuvo.je címen lesz elérhető a vendégeitek számára!

 

Esküvőtök honlapja a lagzi után?!

  

 Mutassátok meg fotóitokat, és az elkészült esküvői videót ezen a felületen, így az esküvői weboldal tovább kíséri a nagy nap után is a történeteteket!


A kész anyagok birtokában kiválaszthatjátok, hogy milyen tematika szerint csoportosítanátok az elkészült anyagokat, és a látogatóitok kényelmesen végigkattinthatják a galériákat, megnézhetik a vidókat, akár üzenetet is hagyhatnak Nektek és az utókornak.

A White Friday kedvezmény keretében nem csak a Profi, és az All-In ceremóniamesteri csomagjaim, hanem a legkedvezőbb árú, Friss szolgáltatáscsomag választása esetén is megkapjátok annak lehetőségét, hogy saját weblapotok, és e-mail címetek legyen, biztosítva a nagy nap on-line jelenlétét!
A szolgáltatás értéke: 25.000 Ft


Kérlek, hogy a kedvezmény érvényesítéséhez küldd el kötelezettségtől mentes ajánlatkérésedet 2021-es esküvőtökkel kapcsolatban, néhány adat megadásával: