Kedves Érdeklődő Pár!


Hatalmas megtiszteltetésnek gondolom azt, hogy évről-évre részese lehetek számos, szívemnek kedves fiatal nagy napjának. Részben idegenként, a lehető legintimebb közegbe, közvetlen rokonaik és barátaik társaságába nyerek bebocsájtást egy vitathatatlanul óriási jelentőségű, sorsfordító éjszakán.

Ezek a megtisztelő felkérések legtöbbször jó előre egy visszavonhatatlan, rendkívül szigorú kötelezettséget és felelősséget is jelentenek egyben.


Az esküvő napját mindenki tökéletesnek, problémamentesnek és önfeledt hangulatú éjszakának tervezi. Ehhez választanak profi szolgáltatókat, akik a felkéréstől számítva a nagy napig, bármikor rendelkezésükre állnak.

A precíz adminisztráció legfontosabb kérdése az, hogy melyik napokon vállalok, ill. nem vállalok már esküvői munkát. Belőlem csak egy van (szerencsére, vagy sajnos), a házasságkötésekhez kapcsolódó tennivalókból pedig szerencsére tengernyi! Szép kis logisztika!

"Telefonon hívlak, hogy elvállalod-e az esküvőnket!"


Nincs is kedvesebb annál, amikor egy esküvő alatt, vendégként jelenlévő pár lép oda hozzám, hogy vállalom-e (akár a jövő évre tervezett) esküvőjüket, esetleg később, telefonon érkezik hasonló kérdés. A legjobb referencia a személyes élmény, ill. a közvetlen ajánlás korábbi megbízóimtól.

A szó elszáll, az írás szerencsére - ha a szerverek között is továbbítjuk azt, de a legtöbbször - megmarad. Weboldalam 2 kattintás után választ ad a legfontosabb kérdésre, hogy az adott nap nekem alkalmas lehet-e a munkavégzésre, majd az elérhetőségi adatok beírása után elsőként én élek a telefonos megkereséssel, hogy röviden egyeztethessünk a tervekről. Ez után elkészítem és ugyancsak e-mailben továbbítom árajánlatomat.


A lakodalom egyéb részleteinél ezerszer fontosabb az, hogy egy adott helyen, az on-line felületemen megkapjam a megkeresést. Extrém esetben akár a beérkezés sorrendje is mérvadó lehet, ha azonos dátumra esik több felkérés.


"Jővő augusztusban már ne csinálj programot!"


De szeretnék! :) Bizonyos helyzetekben, speciális esetekben egyes hétvégék más elfoglaltságot is hozhatnak.